-- JULSHOWEN

Vår Galashow framförs av: Team Senza

Konceptet har alltid varit musik med kvalitet, musik som publiken älskar och musik som skapar stämning! Team Senza har aldrig sparat på krutet när det gäller att ge föreställningarna ett oförglömligt helhetsintryck. Kostymer, dans och skön stämsång. En show med sång, musik, humor och dans som passar lika utmärkt i såväl en teatersalong som till en middagsshow!


Bli väckt och inspirerad av rockens toner från Joan Jett´s dunderhit ”I love rock´n roll” till vår Svenska rockkung Jerry Williams där han säger ”Did I tell you” samt den brittiska kungen Robbie Williams. Team Senza tar er till en plats där schlagern öppnar upp sig med våra svenska schlager drottningar Carola, Shirley Clamp, & Lena PH, bland annat ...


I popens tecken tar vi er på resa med Britney Spears, Pink, & Jessie J, som exempel. Sen inte minst en underbar blandad kompott av julens musik. Repertoaren passar bra för gammal som ung!


Team Senza har förutom showuppträden runt om i Sverige även jobbat för bland annat Fritidsresor med eget showkoncept på Cypern, Lanzarote och Gran Canaria. Men dem mest kända Svenska kunderna är Silja Line, Malmö Arena, Volvo, SKF och Vemma International för att nämna några!

Må väl och låt musiken lysa över så som julens stjärna!